Vergaderen in De Schepperij

 

De Schepperij is een verrassing in het oude centrum van Leeuwarden. Ooit een slachterij, toen een drukkerij en het langst een bakkerij; altijd een plek geweest van ambacht en bedrijvigheid. Nu wordt er op de begane grond door Marcel Dijksman gekookt in de keuken van Smakelijk en wordt er vormgegeven en geschilderd op de bovenste etage door mij, Monique Dijksman. Daar tussenin, op de eerste etage, is een stijlvolle knusse ruimte gecreëerd met alle faciliteiten voor een vergadering, een presentatie of training.  Er is ruimte voor 10 personen aan de vergadertafel, die op verschillende manieren te gebruiken is. Je verblijft op een unieke plek met een dakterras dat een mooie gelegenheid biedt om tussen alle geestelijke inspanningen door even te ‘luchten’.

 

Lunch, diner of borrel?

 

Na een ochtend stevig vergaderen even op krachten komen met een heerlijke lunch en/of na afloop van de dag even ontspannen napraten met een glaasje en een hapje is ook prima te verzorgen. Via Smakelijk regel ik van te voren een heerlijke lunch of een 3 gangen menu. Er zijn meerdere keuzes in lunch en diner, ook qua budget, dus geef je wensen aan en ik maak een voorstel. Alle maaltijden zijn vers bereid, lekker en gezond. Daar krijg én houd je energie van!

 

"Vandaag super studiedag gehad bij De Schepperij. Inspirerende omgeving en zalige lunch. We komen weer,

Team Mediavormgeving Friese Poort Leeuwarden."

 

"Hoi Monique,

Wij hebben een hele goede dag gehad bij jullie! De locatie was perfect en de lunch heerlijk, alles naar wens dus! Wij weten jullie te vinden mochten we nog een keer een ruimte nodig hebben. Bedankt!

Groetjes,

Dochter & Zn Verloskundepraktijk."

 

"Hallo Monique,

We vonden het allemaal een toplocatie! Dank voor de gastvrijheid.

Met vriendelijke groet,

Recreatieschap De Marrekrite."

Avond 18.00 tot 22.00 uur

avond  4 uren

 

€ 100,00

 

PRIJZEN

Inclusief

 

draadloos internet

beeldscherm

krijtbord en krijt

dakterras

 

 

Exclusief

 

koffie en thee (p.p/4 u.)

fris (p. fles/pak)

lunch, soep, diner

en nog veel meer.

 

Download gehele prijslijst voor een uitgebreid overzicht.

€  4,00

€  3,20

 

 

dagdeel  4 uren

 

€   85,00

 

Dag 8.30 tot 18.00 uur

Faciliteiten

 

Je kunt gebruik maken van de presentatiewand. Daarop hangt een groot beeldscherm/tv waarop je de laptop kunt aansluiten. De gehele wand is een krijtbord, zodat je een presentatie ook analoog kunt doen of versterken. (Bij de prijs inbegrepen).

 

Bij aanvang staat er alvast een kan heet water voor thee, water en wat lekkers op tafel. Daarnaast is er een luxe koffiemachine, waaruit je koffie, cappuccino, espresso en heet water voor thee kunt halen. De koffiebonen, melk en water zijn altijd aangevuld en verschillende smaken thee zijn op voorraad.

(€ 4,- p.p. per 4 uren).

De koelkast is gevuld met door jou bestelde (fris)dranken.

 

Het dakterras van ca. 40 m2 biedt de mogelijkheid om even te loungen. Er zijn ook tafels en stoelen om bij mooi weer heerlijk in de frisse lucht te eten.

 

Er is een eigen toilet op de verdieping.

 

Monique Dijksman

Oude Oosterstraat 14

8911 LD  Leeuwarden

 

06-21221443

 

info@moniquedijksman.nl

info@deschepperij.nl