HOME

VORMGEVING

SCHILDERIJEN

VERGADERRUIMTE

WAT GEBEURT ER IN DE SCHEPPERIJ?

Bekijk bovenstaand filmpje. Gemaakt door Nolan Kuipers.

 

 

DE SCHEPPERIJ, KUNST EN KEUKEN IN 1 PAND

 

September 2014 heb ik samen met mijn broer de oude bakkerij in de Oosterstraat 14 in Leeuwarden gekocht. We hebben het omgedoopt tot De Schepperij, kunst en keuken onder 1 dak.

Er heeft altijd een “-erij” ingehuisvest; ooit een slachterij, toen een drukkerij, vervolgens steeds een andere bakkerij.

Na jarenlange leegstand is er sinds 2014 weer drukte in het pand, er is grondig gesloopt en weer opgebouwd; ieder cm is aangepakt en het resultaat is een eyecatcher in straat.

 

Beneden in het pand runt mijn broer Marcel maaltijdenwinkel en cateringbedrijf Smakelijk-kookservice. Van 2010 tot 2015 was de winkel gevestigd op de Wortelhaven en de keuken op de Hemrik, maar nu alles op 1 plek in de Oude Oosterstraat.

 

Op de bovenste verdiepingen huisvest mijn Atelier Monique Dijksman. Op de eerste etage heb ik een mooie workshop- annex vergaderruimte, en op de tweede etage heb ik mijn persoonlijke atelier en kantoor, waar ik alle rust heb om nieuwe dingen te kunnen bedenken en te maken.

In De Schepperij komen kunst en keuken samen, wat mooie en heerlijke combinaties kan opleveren! (zie bijvoorbeeld Styling, catering voor Friese Poort of Workshops met smakelijke lunch).

 

HET TEAM VAN DE SCHEPPERIJ

 

Marcel Dijksman, eigenaar en kok Smakelijk,

Monique Dijksman, ontwerper en schilder Atelier Monique Dijksman,

Johan Dijksman, manus van alles (op de arm Mette).

 

 

 

Monique Dijksman

Oude Oosterstraat 14

8911 LD  Leeuwarden

 

06-21221443

 

info@moniquedijksman.nl

info@deschepperij.nl