HOME

VORMGEVING

SCHILDERIJEN

EEN HEUS MAGAZINE VOOR BURGUM

Het magazine Burgum heeft Meer is een idee van 3 onderneemsters uit het centrum van Burgum. Alle drie druk met hun onderneming en activiteiten die Burgum in de belangstelling brengen.

 

Burgum heeft Meer is en blad zonder advertenties, maar met advertorials over de ondernemers in Burgum en omstreken, zodat bewoners en bezoekers een persoonlijker kijkje krijgen in het bedrijf, en het magazine een hoge lees-aaibaarheid verschaft. Ook is er plaats gemaakt voor redactionele stukken en shoppingpagina's om het blad nog leuker te maken. De uitagenda van Burgum en enkele uitgelichte bezienswaardig-heden zorgen voor het praktische elan van het blad.

Wil je een exemplaar bemachtigen? Kijk op de site van Burgum heeft Meer magazine voor de deelnemende ondernemers, want die hebben weggeef-exemplaren genoeg!

www.burgumheeftmeermagazine.nl

 

 

 

 

WERKWIJZE

In november 2016 vroegen de dames mij advies over hun idee.  Omdat het me een hele leuke opdracht leek, ben ik meteen een plan, begroting en een ontwerpschets gaan maken, waarmee de dames zelf op acquisitie konden gaan. Zo hadden ze in no time genoeg deelnemers binnengehaald om het magazine te laten maken.

 

In de eerste redactievergadering konden we het idee uitwerken en de indeling van het magazine bepalen. Na een goede briefing zijn de fotograaf en tekstschrijvers op pad gegaan om de content aan te kunnen leveren. De drie zeer ondernemende dames, Mirjam Kooi, Miriam Meijer en Aline Sprokkereef hebben de redactionele content verzorgd. Zo kon ik begin maart beginnen met de maak van het blad, dat april 2017 gedrukt en wel op de mat lag.

Een ijzersterke en vlotte samenwerking, die geleid heeft tot een magazine waar we super trots op zijn en waar we geweldig positieve reacties op hebben mogen ontvangen!

INFO / PRIJZEN

Burgum heeft Meer, magazine

Burgum

 

Jaarlijks magazine van ondernemenrs uit Burgum en omstreken voor bewoners en bezoekers van Burgum en omgeving.

 

concept

redactie

productiebegeleiding

logo

typografie

ontwerp lay-out

dtp/opmaak

fotobewerking

website ontwerp en uitvoering

 

In samenwerking met:

Majella Geerdink (fotografie)

Nynke van der Zee (teksten)

Antonia Navis (teksten)

Froukje Sijtsma (teksten)

Lydia Annema (fotografie)

 

www.burgumheeftmeermagazine.nl

 

Monique Dijksman

Oude Oosterstraat 14

8911 LD  Leeuwarden

 

06-21221443

 

info@moniquedijksman.nl

info@deschepperij.nl